Van megoldás. A magánrendelés egyik fő profilja lett az erectilis dysfunctiok, potenciazavarok kezelése. Az eltelt hosszú időszakot figyelembe véve betegeim nagy megelégedésére. A külföldön szerzett sok információ, tapasztalat hatékonyan segített az említett betegségek kezelése és gyógyítása során.
A prosztata eredetű problémák nagyszámú betegnek okoznak gondot, szenvedést. A krónikus jellegű gyulladás , bizonytalan alhasi panaszok, vizelési problémák, állandósult diszkomfort érzés formájában jelentkeznek, de az idősebb korban megjelenő akadozó vizelet is ebbe a csoportba tartozik. Ezeknek megfelelő kezelése a mindennapi életminőséget jelentősen javítja.
Természetesen minden egyéb urológiai jellegű panaszával is bátran bizalommal felkereshet. Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, úgy bizalommal keresse fel magánrendelőmet, ahol négyszemközt, az Ön problémáit teljességgel figyelembe véve közösen fogjuk megtalálni a megnyugtató és legmegfelelőbb megoldást.
Örömmel értesítem betegeimet, hogy 2011 júniusától a magánrendelő korszerű ultrahang készülékkel bővült. Ennek segítségével a lehetséges urológiai problémák földerítése jelentős segítséget kapott. Fentiek igénybevételével prosztata rákszűrés is lehetségessé vált.

Üdvözlettel : Dr. Futaki Zoltán